Lotto Soudal is deze week aanwezig op de eerste editie van Euro Cycling XP, een internationaal wielerevenement in Maastricht van vrijdag 20 oktober tot en met zondag 22 oktober.

Op de stand van Lotto Soudal (N340) kan je proeven van sportmaaltijden bereid door teamkok Carol De Dobbelaere. Hij zal enkele gezonde en lekkere gerechtjes bereiden in de kooktruck.

Er zijn ook meet and greets voorzien op de Lotto Soudal-stand. Vrijdag komen Jürgen Roelandts, Puck Moonen en sportdirecteur Marc Wauters om 17 uur langs voor een foto- en signeersessie. Een dag later is Marc Wauters opnieuw van de partij, samen met Jelle Vanendert en Isabelle Beckers. Dit keer om half twee. Ex-Ronde van Vlaanderen-winnaar Eric Vanderaerden is zaterdag aanwezig vanaf 15 uur.

U kan bij de Lotto Soudal-stand ook terecht voor fietskledij en merchandising van de ploeg, die u kan kopen aan speciale kortingstarieven!

Ga zeker ook eens langs bij de stand van onze partners Ridley Bikes, Vermarc Sport, Sanas, Vittoria en SRM.

Indien u graag een fietstocht koppelt aan uw bezoek aan Euro Cycling XP is dat mogelijk. Vrijdag is er een clinic van 60 kilometer met Jürgen Roelandts, Puck Moonen en Marc Wauters. Een dag later kan u deelnemen aan een clinic van 60 kilometer met Jelle Vanendert, Isabelle Beckers en Marc Wauters. Zondag is er een clinic van 50 kilometer met Lotto Soudal Ladies Isabelle Beckers en Julie Van de Velde. Meer info hierover, met mogelijkheid tot inschrijving, vindt u op de website van Euro Cycling XP.

Tickets en info Euro Cycling XP http://www.eurocyclingxp.com/

Wanneer

Vrijdag 20 oktober tussen 12u en 21u

Zaterdag 21 oktober tussen 10u en 21u

Zondag 22 oktober tussen 10u en 18u

Place to be

MECC Maastricht

Forum 100 – 6229 GV Maastricht