Net als vorig jaar gaat Lotto Soudal als Lotto Fix ALL van start in Parijs-Nice (05/03 – 12/03). Fix ALL is een product van hoofdsponsor Soudal, bedoeld voor lijm- en voegtoepassingen. Wie tijdens de Koers naar de Zon Tony Gallopin en co zoekt moet dus niet uitkijken naar de rode truitjes van Lotto Soudal, maar naar het blauw-witte shirt van Lotto Fix ALL.

Marko Heijl, Sponsoring & PR manager Soudal: “Een team mag één keer per jaar met een aangepast shirt rijden en net als vorig jaar willen we daar gebruik van maken om Fix ALL in de kijker te plaatsen. Fix ALL is onze polyvalente lijmkit die kan gebruikt worden voor talloze toepassingen. Fix ALL is op de markt in heel wat wielerminnende landen waar Lotto Soudal doorheen het jaar koerst. Uiteraard zal de deelname van Lotto Fix ALL aan Parijs-Nice voor de nodige publiciteit zorgen tijdens de uitzendingen, daarnaast voeren we ook een online campagne met onder andere een leuk filmpje. Vorig jaar zette Tim Wellens de kers op de taart met zijn winst in de slotetappe in Nice, we hopen bij Soudal natuurlijk op nieuw sportief succes in de Lotto Fix ALL-outfit.”

Bekijk het promofilmpje van Lotto Fix ALL hier: https://youtu.be/6O2zM76c8Mc

Bij een nieuwe outfit, hoort een aangepaste fiets. Ridley Bikes zorgde speciaal voor de Lotto Fix ALL-campagne tijdens Parijs-Nice voor een aangepast design.

Jochim Aerts, CEO Ridley Bikes: “Toen we vernamen dat Lotto Soudal als Lotto Fix ALL Parijs-Nice zou rijden hebben we niet getwijfeld om een aangepast design te voorzien. Dankzij onze lakkerij in België konden we heel kort op de bal spelen en in zes weken tijd de nieuwe kaders afleveren. We hebben besloten om dit kader als limited edition op de markt te brengen.”

Ridley Bikes Fix ALL