In het 2e weekend van het seizoen 2017 werd er allen gekoerst op zondag, maar daarin werkten we wel een trippel programma af :

Milan Menten eindigde knap tweede in Brussel-Zepperen. In een spurt met vier werd hij geklopt door de Nederlander Bram Welten (BMC). Senne Leysen eindigde als zevende. Mikkel Frolich Honoré , die ook deel uitmaakte van de 1e grote selectie van 22 renners,  klasseerde zich als 12e.

In de Omloop van de Westhoek te Ichtegem sprinten 16 renners voor de zege. Joren Touquet toonde zich de snelste. Wij eindigden met twee renners in de top-10: Brent Van Moer werd zesde en Sander De Pestel zevende. Kevin Inkelaar viel met zijn 11e plaats maar net buiten de top 10, maar maakte ook deel uit van de kopgroep. Als kers op de taart won deze jonge ploeg dan ook nog het ploegklassement.

Tot slot stond ook nog de GP de Lillers UCI 1.2 op het programma. Thomas Boudet (Direct Energy) toonde zich de snelste van een uitgedund peleton, waarvan ook Stan Dewulf, Aaron Verwilst, Ruben Apers en Robbe Debuyck deel uitmaakten.