lottosoudal_small_partner_compressport_600x40014COMPRESSPORT® werd gesticht in Zwitserland in 2008 en is het bekendste product in de markt van sportcompressie. Het is het enige merk dat dergelijke producten aanbiedt die specifiek ontworpen en ontwikkeld zijn voor elke verschillende spier. COMPRESSPORT® is erkend als leider in compressie en dat dankt het aan de technische ontwikkelingen en de unieke designs van het productengamma en aan de kwaliteit.

Het Lotto Soudal Team zal de producten van Compressport gebruiken tijdens het reizen en voor de recuperatiebehoeftes:

  • Kousen (Full Socks) voor dagelijks gebruik om de bloedcirculatie te stimuleren, meer zuurstof te geven aan de spieren en om zware benen te voorkomen. Ze zijn perfect geschikt om te dragen tijdens het reizen en voor de dagelijkse recuperatie.
  • Beenstukken  (Full Legs) om de spierafbraak en ontstekingen tegen te gaan. Deze beenstukken zijn het recuperatiemiddel bij uitstek. Renners dragen het elke nacht gedurende Grote Rondes en tijdens andere rittenwedstrijden.
  • Armstukken dienen dan weer perfect ter recuperatie wanneer de renners een lange, hobbelige wedstrijd of training achter de rug hebben (kasseien, slechte wegen, …).
  • Compressport werkt samen met de profrenners en de medische staf van Lotto Soudal om nieuwe compressieproducten te ontwikkelen en uit te testen.

Ontwikkeld in Zwitserland zijn alle compressieproducten vervaardigd in Europa.

www.compressport.com

Album Velofollies

4.2.2017 |0 Comments

Jürgen Roelandts maakte op Velofollies tijd voor fans en sponsors.

Bekijk […]

Vittoria fietsbanden voor Lotto Soudal

25.1.2017 |0 Comments

Lotto Soudal is in zee gegaan met fietsbandenproducent Vittoria. Het […]

Winnaars wedstrijd Velofollies

23.1.2017 |0 Comments

Hieronder vindt u de winnaars van de Lotto Soudal-wedstrijd op Velofollies. […]