DeloitteDeloitte Fiduciaire is de Belgische marktleider op het vlak van accountancy-advies en een waaier van multidisciplinaire diensten voor kmo’s en familiebedrijven. Deloitte Fiduciaire verleent zijn diensten aan meer dan 5.000 kmo’s in België en kan bogen op meer dan 75 jaar ervaring in accountancy en fiscaal-juridisch advies. De firma kan terugvallen op een sterk regionaal netwerk, 11 kantoren in België en meer dan 470 multidisciplinaire accountants, fiscale en juridische consultants, en specialisten in M&A, business reporting en IT.

Zo heeft Deloitte Fiduciaire een uitvoerige kmo-knowhow opgebouwd die veel verder reikt dan de traditionele boekhouddiensten. Het team van Deloitte Fiduciaire staat niet alleen voor accountancy en voor fiscale en juridische dienstverlening, maar ook voor business- & IT-begeleiding en voor financieel en M&A-advies.

Tot de kmo’s die door Deloitte Fiduciaire worden bediend, behoren jonge starters, spin-offs van universiteiten en onderzoekscentra, groeiende en vernieuwende bedrijven, management- en vastgoedfirma’s, en volwassen familiale ondernemingen in heel het land, met een jaaromzet onder 50 miljoen euro.

www2.deloitte.com/be/en/services/accountancy/deloitte-fiduciare.html

Uitstekende nachtrust dankzij Sanapur

13.4.2017 |0 Comments

De Lotto Soudal-renners kunnen sinds kort op hun twee oren […]

Nieuwe outfit te koop in webshop!

18.3.2017 |0 Comments

De nieuwe Lotto Soudal-outfit, waarmee de WorldTour-renners dit seizoen rijden, […]

Wijn en bubbels van LePlan-Vermeersch

15.3.2017 |0 Comments

Lotto Soudal zal haar vips en gasten tijdens wedstrijden en […]