Lotto Soudal en Sanas hebben hun partnerschap verlengd én uitgebreid. De ploeg ging in 2015 een samenwerking voor voedingssupplementen aan met het Belgische bedrijf. Vanaf 2017 wordt dat aanbod verruimd en zal Sanas de Lotto Soudal-renners van een breder gamma aan producten voorzien, zoals gels, repen en isotone dranken.

Volgend jaar krijgt het logo van Sanas een plaats bovenaan de voorkant van het shirt van de belofteploeg en het damesteam van Lotto Soudal.

Arne Heyse, sales en marketing Sanas: “Twee jaar geleden beslisten we om ons meer te richten op duursporten en specifiek op het wielrennen. Daarom zijn we destijds een partnerschap aangegaan met Lotto Soudal. We kozen voor deze ploeg omdat het een Belgische ploeg is die meestrijdt op het hoogste niveau. De productie van Sanas doen we volledig zelf en in België; daar zijn we trots op. Om die reden kiezen we ervoor samen te werken met Belgische topsporters en ploegen.”

“De producten die we op de markt brengen, zijn ook de producten die de renners gebruiken. Dat straalt vertrouwen uit naar de klanten en dat hebben we de voorbije twee jaar gemerkt. Men weet dat als de producten gebruikt worden door een WorldTour-ploeg, dit garant staat voor kwaliteit. De Lotto Soudal-renners zijn heel tevreden over onze producten en laten dat graag blijken, dat is natuurlijk een meerwaarde voor ons.”

“Toen we in 2015 partner werden, voorzagen we het team van voedingssupplementen. Vanaf 2017 bieden we een breder gamma aan. Uniek in het duursportmilieu is dat de renners zullen kunnen kiezen uit een gewone recovery shake en een koolhydratenvrije recovery shake.”

“De input van de renners is heel belangrijk voor ons. In samenwerking met hen hebben we een aantal nieuwe producten ontwikkeld, waarbij functionaliteit en kwaliteit zoals steeds centraal staan. Voor de renners is het van belang dat de producten die ze gebruiken, doen waarvoor ze moeten dienen en geen fysieke ongemakken veroorzaken. Zij zijn niet zozeer bezig met de smaak, maar dat is wel iets waar wij op letten bij de productontwikkeling.”

Bezoek de website van Sanas

DSC_0663