Sander Armée (31) heeft zijn contract bij Lotto Soudal voor drie jaar verlengd, tot eind 2020. De Leuvenaar, die vorige maand zijn eerste WorldTour-winst pakte in de Ronde van Spanje, rijdt al sinds 2014 voor Lotto Soudal en voelt zich goed in de Belgische ploeg:

 Sander Armée: « Het is leuk dat ik in deze aangename omgeving kan blijven werken. Ik ben bezig aan mijn vierde jaar en ik heb me vanaf het begin bij Lotto Soudal goed gevoeld. Ik ben iemand die de ploeg kan helpen in verschillende types koersen maar ik kan ook goede resultaten behalen op parcours die mij passen. Als de kopmannen van onze ploeg aanwezig zijn, de absolute toppers, krijg ik de rol van helper, maar als ze daar niet zijn kan ik soms zelf voor een resultaat rijden. Ik ben blij met die situatie en ik denk dat het zo kan blijven in de komende jaren. Ik wil in de toekomst nu en dan proberen nogmaals een wedstrijd te winnen. Voor de Vuelta had ik al eventjes het gevoel dat het erin zat, op fysiek vlak, maar dan moet het wel een beetje meezitten. Nu heb ik ook eens meegemaakt wat het betekent om effectief te winnen en ik hoop dat het nog wel zal lukken in de komende jaren. Dat kan zeker ook een koers van een ander niveau zijn, maar ik ga toch zeker proberen »