Van vrijdag 20 januari tot zondag 22 januari zijn fiets- en wielerliefhebbers weer welkom in Kortrijk Xpo voor Velofollies. Lotto Soudal en haar partners zullen ook vertegenwoordigd zijn op deze fietsbeurs. U kan op Velofollies een bezoek brengen aan de standen van diverse sponsors van het team, deelnemen aan de Lotto Soudal-wedstrijd en u aansluiten bij het Captains of Cycling-project. Op zaterdag komt Jürgen Roelandts langs!

Stempelkaart

Bij het binnenkomen van Kortrijk Xpo zullen de hostessen van Lotto Soudal stempelkaarten uitdelen. De kaart telt tien vakjes en elk vakje staat voor een partner van Lotto Soudal. Indien u zes van de tien stempels verzamelt en de kaart aan het eind van uw bezoek deponeert in de urne op de Captains of Cycling-stand bij Ridley (609) maakt u kans op een leuke prijs! U kan onder meer een duoticket voor het WK veldrijden winnen geschonken door Lotto, een Lotto Soudal-outfit van Vermarc of een pakket Sanasproducten.

Hier vindt u alvast een overzicht van de betrokken partners en hun standnummers:

  • Soudal (110)
  • Vermarc (125)
  • Lezyne (132)
  • Gaerne (201)
  • Selle Italia (202)
  • Campagnolo (213)
  • Deda Elementi (217)
  • Vittoria (505)
  • Sanas (636)
  • Ridley (609)

Andere aanwezige partners: Lazer (407), Jagwire en Lizard Skins (beiden 119).

Meet & Greet

Zaterdag brengt Lotto Soudal-renner Jürgen Roelandts een bezoek aan Velofollies. Hij zal langsgaan bij de standen van de aanwezige partners. Vanaf 16 uur kan u hem treffen op de Ridley-stand (609), waar Jürgen tijd zal maken om met de fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Captains of Cycling

Wilt u het Belgische wielrennen een duwtje in de rug geven? Dan kan u zich sinds een aantal maanden aansluiten bij het Captains of Cycling-project van de Nationale Loterij. Op de stand van Ridley (609) kan u tijdens Velofollies terecht voor alle informatie over Captains of Cycling en kan u een aandeel kopen.

Praktisch

U kan Velofollies bezoeken op vrijdag 20 januari van 10u tot 21u en op zaterdag 21 januari en zondag 22 januari van 10u tot 18u.

Locatie: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 Kortrijk

Meer info, onder andere over de ticketprijzen, vindt u op: http://www.velofollies.be/

 

Wedstrijdvoorwaarden

Maximaal 1 deelname per persoon. Enkel kaarten met 6 geldige stempels en correct aangevulde contactgegevens geven recht op deelname. De actie loopt van 20 januari t.e.m. 22 januari 2017 binnen de expo Velofollies. Deelnemende formulieren dienen gedeponeerd te worden in de urne op de stand van Captains of Cyling bij Ridley (609). De prijzentrekking vindt plaats op 24 januari 2017. Winnaars worden op 25 januari 2017 bekend gemaakt op www.lottosoudal.be en worden later ook per mail op de hoogte gebracht. De organisatoren wijzen elke verantwoordelijkheid af bij annulering van deze actie om redenen van overmacht. Prijzen kunnen niet omgeruild worden. Bij het niet aanvaarden van de prijs binnen de 8 dagen, gaat de prijs naar de eerste reservewinnaar. Er zijn 32 prijzen te winnen: 3 vip-weekendarrangementen voor twee personen naar het WK veldrijden in Luxemburg aangeboden door Lotto, 10 boekenpakketten met Soudal Bike Wipes, 5 Lotto Soudal-outfits van Vermarcsport, 1 SLR zadel van Selle Italia, 1 sweater van Gaerne, 2 vintage Campagnolo schilden, 1 set stuurlint van Deda Elementi, 1 Sanas nutrition pakket t.w.v. 250, 5 Ridley #beTOUGH T-shirts, 3 Vittoria fietsbandensets Rubino Pro 25 mm, 1 set Lezyne fietslichten en 1 Lezyne handfietspomp. Deelnemers stemmen ermee in dat hun e-mailgegevens voor publicitaire doeleinden mogen worden gebruikt door de deelnemende partners.