Captains Of Cycling

Beleef de Ronde van Vlaanderen van op de eerste rij!

12/03/2019

De Ronde van Vlaanderen: een heilige dag in de wielerbijbel. Wielerfan of niet, je kan er onmogelijk omheen. Maar als Captain of Cycling, of anders vertaald als überfan, is het toch een tikkeltje magischer om ter plekke de RvV-droom mee te maken.


Daarom kan jij de renners vlak voor jouw neus zien passeren in onze Captains of Cycling VIP Village op de Oude Kwaremont. Ben je al aandeelhouder van Captains of Cycling? Reserveer je plaatsje onderaan de pagina zodat je er zeker bij kan zijn op het grootste Vlaamse wielerfeest van het jaar op zondag 7 april. Je mag je verwachten aan onder meer een warm onthaal, een walking dinner en een fotobooth. De kans bestaat trouwens dat enkele Lotto Soudal-renners/rensters komen spreken.

Nog geen Captain of Cycling? Word snel aandeelhouder voor 31 maart en reserveer jouw plaats voor het VIP arrangement tijdens de Ronde.

Vorig jaar zaten er maar liefst 5 Belgen in de top 10, waaronder Tiesj Benoot (plaats 8). Al van in zijn jonge rennersjaren is Benoot gebrand op de hoofdprijs. Kunnen triomferen in Vlaanderens Mooiste staat hoog op zijn bucket list en hopelijk kan hij deze wens dit jaar afvinken. Wie samen met Tiesj Benoot de Kwaremont en de iconische ‘Muur van Geraardsbergen’ trotseert, kom je binnenkort te weten bij de bekendmaking van de line-up.

De activiteiten ter plaatse:

·         Pronostiek met mooie wielerprijzen

·         Lotto Soudal verkoopstand

·         Fotobooth

·         Groot scherm met live uitzending van de Ronde van Vlaanderen

 

Het programma ziet er alvast als volgt uit:

·         09u15   Start VIP shuttle

·         10u30   Ontvangst met bubbels en hapjes, walking dinner en open bar

·         13u00   Start van de live-uitzending

·         16u45   Aankomst 103de Ronde van Vlaanderen (shuttles vanaf 1 uur na de aankomst)

·         18u00   Einde

X