Captains Of Cycling

Ga als VIP naar de Baloise Belgium Tour of de Elfstedenronde

08/05/2019

De resterende voorbereidingstijd voor de Tour de France begint serieus te slinken. Bij veel WorldTour teams is het dan ook alle hens aan dek om de renners nog dat tikkeltje meer in topvorm te brengen. Maar voor we de sprong maken naar de Tour, blijven we eerst even in ons eigen Belgiëlandje voor de Baloise Belgium Tour (12 t.e.m. 16 juni) en de Elfstedenronde (23 juni).

Om de Baloise Belgium Tour of de Elfstedenronde mee te maken als ware VIP, kan je deelnemen aan onze wedstrijd hieronder. Deelnemen kan tot en met 18 mei.

De juiste antwoorden op de vragen zullen op deze pagina verschijnen vanaf 24 mei. 

Zie hier de oplossingen:

1/ Welke Lotto Soudal renner won zowel in 2017 als 2018 het algemeen klassement van de Baloise Belgium Tour ?

André greipel, Jens Keukeleire, Jelle Vanendert

2/ De Baloise Belgium tour start in 2019 op het grootste marktplein van België. In welke stad gaat de Baloise Belgium tour dit jaar van start?

Ieper, Sint-Niklaas, Sint-Truiden

3/ Welke renner die dit jaar voor Lotto Soudal rijdt, won vorig jaar de tweede editie van de Elfstedenronde

Adam Blythe,  Brian Van Goethem, Roger Kluge

Schifting: op 19/5 is er de klimtijdrit van 34,8km in de Giro van Riccione naar San Marino.  Wat zal de gemiddelde snelheid in km/uur zijn van eerste Lotto Soudal renner in de eindstand van deze tijdrit?

De eerste Lotto Soudal Renner in de einduitslag van de klimtijdrit was Victor Campenaerts op een sterke 2de plaats. Hij reed in totaal 52min en 3 seconden over een afstand van 34.8km. Het antwoord op de schiftingsvraag is 40,31 km/uur.