Captains Of Cycling

Interview LS Ladies: Annelies Dom

29/09/2018

“Het mooiste moment van dit seizoen"

Ik ben enorm trots dat ik die Belgische driekleur heb veroverd. De manier waarop geeft het extra glans, we hebben er als ploeg voor gevochten. Die trui valt op. Zo stonden er tijdens de Madrid Challenge Belgen aan de kant mijn naam te scanderen. Na afloop van de koers ben ik even naar hen toegegaan om een praatje te slaan.”

“Ik hoop volgend voorjaar mijn Belgische trui te tonen. Dit seizoen heb ik eindelijk nog eens op mijn niveau kunnen presteren en ik hoop dat dit in 2019 ook het geval zal zijn. Het gaf alvast veel voldoening dat ik op 32-jarige leeftijd nog eens heb kunnen tonen wat ik waard ben. Ik kijk er ook naar uit om opnieuw met Lotte Kopecky aan mijn zijde te fietsen; ik heb haar gemist dit voorjaar.”

“Samen met Gilke Croket rijd ik deze winter enkele Wereldbekers omnium en ploegkoers om de nodige punten voor ons land te sprokkelen, terwijl Lotte Kopecky en Jolien D’hoore genieten van wat rust. Ik rijd wellicht ook de Zesdaagses van Gent en Rotterdam. Daarna wordt het toewerken naar het WK piste dat gelijklopend is met de start van het wegseizoen. Ik hoop mijn goede vorm dus meteen door te trekken naar de weg. Ik heb alvast Drenthe, Gent-Wevelgem, de Driedaagse van De Panne en de Ronde van Vlaanderen aangekruist.”

Maak kans met een van onze wedstrijden

                                         

X