Captains Of Cycling

Nieuw partnership voor Captains of Cycling

27/07/2017

Centrum Ronde van Vlaanderen en Captains of Cycling slaan de handen in elkaar. Beide organisaties zijn ervan overtuigd dat de dynamiek die er heerst bij zowel het Centrum Ronde van Vlaanderen als Captains of Cycling door de samenwerking nog kan versterkt worden. Voor het Centrum Ronde van Vlaanderen past het partnership perfect in de toekomstplannen die Geert Joris, sinds 1 oktober 2016 aan de slag als directeur van het Centrum Ronde van Vlaanderen, uitgetekend heeft. Voor Captains of Cycling is het Centrum Ronde van Vlaanderen een partner die naadloos aansluit bij de doelstellingen die het project voor ogen heeft.

Centrum Ronde van Vlaanderen: “Het Centrum Ronde van Vlaanderen wil meer inzetten op actieve wielerbeleving, zowel binnen als buiten het Centrum. Om die reden sluiten we nieuwe partnerships af die deze missie ondersteunen. Het was voor ons logisch om Captains of Cycling in dat verhaal te betrekken. Dat we nu partners zijn, daar zijn we fier op en ik ben ervan overtuigd dat we mekaar zullen kunnen versterken in het realiseren van onze respectieve missies.”

 

Captains of Cycling: “Captains of Cycling wil een bindmiddel zijn voor iedereen die het Belgisch wielrennen een warm hart toedraagt, of het nu gaat om de renners zelf, de federaties, partners, wielertoeristen, hun clubs, maar vooral de wielerfans. Sinds we een klein jaar geleden officieel gestart zijn, hebben reeds 1000 Captains zich ge├źngageerd en we zijn uiteraard verheugd dat het Centrum Ronde van Vlaanderen ambassadeur van Captains of Cycling wordt. De actieve en passieve fietsliefhebbers die op bezoek gaan in het Centrum Ronde van Vlaanderen zijn eigenlijk al Captains, maar we willen hen graag leren kennen en nauwer betrekken bij het project. Zij kunnen op een laagdrempelige manier Captain of Cycling worden en genieten van de vele voordelen.”

 

“Centrum Ronde van Vlaanderen en Captains Of Cycling zullen elkaar ondersteunen in communicatie, de samenwerking zal zich uiten op evenementieel vlak en Tiesj Benoot wordt in opvolging van Fabian Cancellara het nieuwe rennersgezicht van het Centrum Ronde van Vlaanderen. De Oost-Vlaming met een voorliefde voor Vlaanderens Mooiste past perfect in dat plaatje.”

X